CN és Boomerang Hírek

Sziasztok! Egy ideje már elköltöztünk.A CN és Boomerang híreit a következő oldalon olvashatjátok:cnhirek.blogspot.com.A Disney Csatorna hírei pedig ittolvashatóak:dchirek.blogspot.com

Lájkoljátok partnerünket

A Cartoon Network októberi kínálata(2.rész)

2012.09.16. 13:10 CNHirek

CN_Brand_Logo_Black_CMYK.jpgEs maris olvashatjatok a CN oktoberi ujdonsagainak masodik reszet.Az elso reszert kattintsatok ide.Oktoberben lathatoak lesznek meg a kovetkezo ujdonsagok:

Garfield show-uj evad(105-130):oktober 1,15.10

Baratsagra fel!-egy kulonleges maraton a baratsagrol,resztvevo musorok:Parkmusor es Kalandra Fel!:oktober 14,12.00-17.40

Lego Star Wars:A birodalom hazavag-uj film:oktober 27,18.10

Ezeken felul visszater Bozont es Scooby Doo hosszabb szunet utan.Adasban hetkoznaponkent 14.20-kor.Ezek mellett persze folytatodnak a mar elkezdett sorozatok is.Hamarosan pedig jonnek a honap filmjei is!

Szólj hozzá!

Címkék: film oktober Star Wars Lego CN mozi Garfield

A bejegyzés trackback címe:

https://cn-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr314780219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása