CN és Boomerang Hírek

Sziasztok! Egy ideje már elköltöztünk.A CN és Boomerang híreit a következő oldalon olvashatjátok:cnhirek.blogspot.com.A Disney Csatorna hírei pedig ittolvashatóak:dchirek.blogspot.com

Lájkoljátok partnerünket

Ben 10 Kódkereső

2012.08.31. 23:03 CNHirek

untitled.JPG

Probaljatok ki a Ben 10:Omniverzum vilagat bemutato jatekot:

10 idegen.10 jatek.Azoldalra lepeskor egy egyszeru regisztraciot kell vegrehajtanotok.A regisztraciot kovetoen mar jatszhattok is az elso jatekkal,Ben-nel a foszerepben.Mindegyik jatek lenyege,hogy megszerezzetek egy 5 betus kodot,ahhoz hogy feloldjatok a kovetkezo jatekot,s vele egyutt letoltesekhez is hozzaferhettek.Osszesen 10 jatek van.Minden szerdan aktivalodik 2 uj jatek,amit csak akkor jatszhatsz, ha megszerezted az elozo jatekban az aktivalo kodot.Minden megszerzett idegenhez 10 bemutato video is van.Igaz egyelore csak angolul,de idovel varhato a magyar szinkronnal ellatott videok feltoltese.Tehat csak ajanlani tudom.Probaljatok ki ti is a honap jatek-sorozatat.

A vegere pedig csak annyit fuznek hozza,hogy:HŐS IDŐ

Szólj hozzá!

Címkék: jatek 10 ben kodkereso omniverzum

A bejegyzés trackback címe:

https://cn-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr234744934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása