CN és Boomerang Hírek

Sziasztok! Egy ideje már elköltöztünk.A CN és Boomerang híreit a következő oldalon olvashatjátok:cnhirek.blogspot.com.A Disney Csatorna hírei pedig ittolvashatóak:dchirek.blogspot.com

Lájkoljátok partnerünket

A Boomerang decemberi premierjei

2012.10.31. 18:11 CNHirek

Az ev utolso honapjaban is lesz miert a Boomerang-ra kapcsolni!Mint korabban irtam decemberben,pontosabban december 10-tol lesz a Pottom kalandok(Tiny Toos Adventures)premierje.Uj reszek hetkoznap 09.45-tol,ill. hetvegente 12.45-tol.Igen,a Boomerang minden nap fog adni uj reszeket!

December 24,25 es 26.-an lesz a Karacsonyi Mozi Tom-mal es Jerry-vel,melyben 3 uj Tom es Jerry film kerul leadasra:

              24.-en:Tom es Jerry:Tengeresz egeresz

              25.-en:Tom es Jerry:A diotoro varazsa

              26.-an:Tom es Jerry:Vigyazz,kesz,sajt!

Tovabba a Boomerang Mozi egesz decemberben,minden megszokott idopontjaban, kulonbozo filmeket vetit!Errol viszont egy kicsit kesobb.

Hamarosan jovok a Cartoon Network pontosabb premierjeivel is.Tehat latogassatok vissza,ill. lajkoljatok,osszatok meg a cikket,hogy mindenkihez eljussanak a hirek!

Szólj hozzá!

Címkék: december Boomerang Tom es Jerry Boomerang Mozi Total Drama uj film uj sorozat Tiny Toon Karacsony

A bejegyzés trackback címe:

https://cn-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr304882372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása