CN és Boomerang Hírek

Sziasztok! Egy ideje már elköltöztünk.A CN és Boomerang híreit a következő oldalon olvashatjátok:cnhirek.blogspot.com.A Disney Csatorna hírei pedig ittolvashatóak:dchirek.blogspot.com

Lájkoljátok partnerünket

Előzetes decemberi hírek

2012.10.29. 16:57 CNHirek

CN_Brand_Logo_Black_CMYK.jpgMegerkezetek a decemberi elozetes hirek,ami annyit jelent,hogy a premierek akar meg valtozhatnak is.Mint mar egy ideje tudni,decemberben Gumball visszater a vadonatuj 2. evaddal.Tovabba egy uj Parkmusor resz is leadasra kerul a honap elejen.Az ev utolso honapjaban egy uj sorozat is elindul,meghozza a Zoldlampas(NEM HIVATALOS MAGYAR CIM)(Green Lantern:The Animated Series) cimu.Iden sem telhet el a karacsonyi szunet CN Mozi nelkul,melyet december 22 es januar 1 kozott lathatunk.

Megj.:minden fennebb emlitett premier valtozhat!

Szeretnem megkerni az oldalra latogatokat,hogy like-oljak a cikket,mellyel egy,az oldallal kapcsolatos kutatasban segithettek!

Szólj hozzá!

Címkék: film premier december hirek CN uj reszek uj sorozat CN Mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://cn-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr414877341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása