CN és Boomerang Hírek

Sziasztok! Egy ideje már elköltöztünk.A CN és Boomerang híreit a következő oldalon olvashatjátok:cnhirek.blogspot.com.A Disney Csatorna hírei pedig ittolvashatóak:dchirek.blogspot.com

Lájkoljátok partnerünket

Szeptemberben a Boomerang-on!

2012.09.02. 13:28 CNHirek

boomerang_europe.jpgItt is van az elso Boomerang-hirek bejegyzesem!Szeptemberben a kovetkezo ujdonsagokkal var minket a csatorna:

Ma,szeptember 2.-an egy kulonleges Garfield-maraton lesz lathato 14.30-kor,melyben leadasra kerul az Unfair Weather cimu resz mellett 4 uj resz is Long Lost Lyman cimmel.Tulajdonkeppen egy filmnek is tekinthetjuk.Aki lemarad,az a honapban ujranezheti meg 2-szer 15.-en es 26.-an.

Holnaptol uj reszek lesznek lathatoak Garfield-bol hetkoznaponkent 14.30-kor.

10.-etol bovul a Cartoonito-blokk.Hetkoznaponkent 12.20-kor lesz lathato a Krypto,a szuperkutya.Ismetles masnap reggel 6.55-kor.

A honap vegen,pontosabban 24.-en a Pizsamas Bananok cimu Cartoonito sorozatbol lathattok uj reszeket hetkoznap 11.40-tol

Szólj hozzá!

Címkék: szeptember Boomerang Cartoonito Garfield Krypto

A bejegyzés trackback címe:

https://cn-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr664747382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása